Inred med mat

Gillar du att bläddra igenom tidningar som handlar om inredning och design så har du garanterat sett att det förkommer mat på bilderna i form av fruktskålar och liknande. Du kan göra detsamma med din inredning och få till riktigt häftiga stilar genom att utgå ifrån matens utseende.

Mat är något som är centralt i våra liv och därför kan din inredningsstil bli både unik och hemtrevlig genom att inkludera mat på ett naturligt sätt in i inredningen. Och nej, maten behöver inte vara äkta.

Stilren design med mat, går det?

Oavsett om du tittar i en IKEA-katalog eller någon inredningsblogg eller tidning, lär du förr eller senare komma över ett uppslag där mat förekommer i bakgrunden som en liten inredningsdetalj. Om du har en stilren design hemma eller bara vill förbättra inredningsstilen i ditt hem, kan du skapa en bättre atmosfär med hjälp av mat i olika former. Exempelvis kan du:

  • Köpa ett citronträd. Citroner är en ganska vanlig inredningsdetalj och blir som en fräsch liten färgfläck i inredningen. Köp ett helt citronträd eller lösa citroner och lägg dem i en vacker skål. Du kan till och med piffa upp inredningsstilen ännu mer genom att hitta ett sofföverdrag hos Bemz som matchar citronerna. Självklart kan du välja om du vill ha någon annan frukt än citron att inreda med, som exempelvis äpplen, kiwi, persikor eller päron.
  • Inreda med godis. Att ha en skål med karameller framme är både lekfullt och hemtrevligt på samma gång. Varför inte köpa karameller som har ett karamellpapper som matchar färgerna i din inredning?
  • Dekorera med låtsaskakor. Man kan hitta kakor, tårtor och godis som bara är till för dekoration. Ett vackert litet upplägg med bakelser på bordet skapar en annorlunda och rolig inredningsstil.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Decada